Starodavna kitajska praksa qigong krepi moč in fleksibilnost sklepov in nas vedno znova preseneti s svojimi ugodnimi učinki.
Z vadbo qigong boste krepili in nežno raztezali mišice, tako bodo te prevzele nase nekaj obremenitve, ki sicer padejo na kosti in sklepe.

VSEBINA DELAVNICE: Medicinski Qigong za sklepe

TERMIN: 18. maj 2019, Dvorec Bukovje, Bukovje 13, 2370 Dravograd, od 10. do 13. ure

CENA: 30 EUR / udeleženca.

PRIJAVE: po telefonu 041 654 795 (Andrej) ali e-mailu: andrej@chi-trening.si

Zakaj se morate udeležiti?

Qigong je nežna, počasna vadbena veščina, ki vzpodbudno deluje na sklepe in kosti. Dolgoročno vodi do okrepitve in povečane fleksibilnosti in na  splošno vzpodbudno vpliva na dobro počutje, vzpodbuja vedrino, ohranja notranjo ravnotežje in zmanjšuje stres. Vadba je primerna za vsakogar, ki želi nekaj narediti za svoje dobro počutje in harmonijo v telesu.

Sčasoma ponavljajoče gibanje, stres in nepravilna drža izčrpavajo naše sklepe in kosti bistvene življenjske energije. Glede na modrost qigonga je ta stagnirajoča energija osnovni vzrok za to poslabšanje – kot stoječa voda povzroča bolečino in togost. Ta preprosta, učinkovita vadba Qigong bo osvobodila vitalno energijo v vaših sklepih in kosteh, zaradi česar se boste počutili odlično!

Ali veste, da smo s pravilnim pristopom večino takšnih težav sposobni olajšati sami?

Kaj boste pridobili na delavnici?

Na enodnevni delavnici medicinskega qigonga za sklepe boste spoznali nekaj preprostih vaj in metod za sproščanje. Naučili se boste vzpostaviti pretočnost v meridianih, izboljšati delovanje notranjih organov in umiriti um. Vse s ciljem vrniti naše telo in um v čim bolj naravno harmonično stanje, pridobiti dobro počutje in zdravje.

Kdo bo delavnico vodil?

Delavnico bo vodil mojster veščin tradicionalne kitajske medicine Andrej Kohn. Andrej ima za sabo več kot 15 let intenzivne vadbe in izobraževanj pri številnih svetovnih mojstrih. Je ustanovitelj in vodja programa vadbe Či trening. Program, ki vsebuje vaje različnih vzhodnjaški veščin (Tao Yin, Yiquan, Qigong), ki jih je Andrej zaokrožil v celoto primerno za vsakogar.

Komu je delavnica namenjena in kaj potrebujete?

Vaje so preproste in varne, zato je delavnica primerna za vse generacije, mlajše in starejše  – mlade po srcu, popolne začetnike in tiste z nekaj izkušnjami. Za udeležbo pa potrebujete le udobna oblačila, pisalo, pisalni blok in nekaj dobre volje.

Veselim se druženja z vami, Vaš Andrej