Srce velja v tradicionalni kitajski medicini za kralja organov. Kralj potrebuje mir in red v svojem kraljestvu, da lahko rutinsko upravlja s telesnimi funkcijami. Čustva miru, reda in ljubezni se delijo iz srca v vsako celico in organ v kraljestvu srca. Starodavna kitajska praksa Qigonga krepi in poživlja srce ter nas vedno znova preseneti s svojimi ugodnimi učinki.

VSEBINA DELAVNICE: Medicinski Qigong za srce

TERMIN: 13. april 2019, Zveza prijateljev mladine Maribor, od 10. do 13. ure

CENA: 30 EUR / udeleženca.

PRIJAVE: po telefonu 041 654 795 (Andrej) ali e-mailu: andrej@chi-trening.si

Zakaj se morate udeležiti?

Uporabimo moč svojega telesa za premagovanje vsakodnevnega stresa, ki se lahko kaže kot: utrujenost, ravnodušnost, zadihanost, hlad, bled obraz, motnje srčnega ritma, nagajanje ščitnice. Vzroki so različni, vsem pa je skupno, da nastanejo kot posledica porušenega ravnovesja v telesu.

Poleg uravnavanja previsokega ali prenizkega krvnega tlaka in urejanja motenj srčnega ritma medicinski qigong pripomore tudi k normaliziranju srčnega utripa in splošnem izboljšanju delovanja srca. Če želite skrbeti za zdravje srca in ožilja, je nujno, da skrbite tudi za prebavne organe, kot so želodec, črevo in jetra. Ob vsem naštetem pa takšna vadba okrepi tudi občutke zadovoljstva, sreče in veselja ter svobodno izražanje čustev, ki so najboljši način, da ohranjamo visoko raven srčne energije in zdravo telo.

Ali veste, da smo s pravilnim pristopom večino takšnih težav sposobni odpraviti sami?

Kaj boste pridobili na delavnici?

Na enodnevni delavnici medicinskega qigonga za srce boste spoznali nekaj preprostih vaj in metod za sproščanje. Naučili se boste vzpostaviti pretočnost v meridianih, izboljšati delovanje notranjih organov in umiriti um. Vse s ciljem vrniti naše telo in um v čim bolj naravno harmonično stanje, pridobiti dobro počutje in zdravje.

Kdo bo delavnico vodil?

Delavnico bo vodil mojster veščin tradicionalne kitajske medicine Andrej Kohn. Andrej ima za sabo več kot 15 let intenzivne vadbe in izobraževanj pri številnih svetovnih mojstrih. Je ustanovitelj in vodja programa vadbe Či trening. Program, ki vsebuje vaje različnih vzhodnjaški veščin (Tao Yin, Yiquan, Qigong), ki jih je Andrej zaokrožil v celoto primerno za vsakogar.

Komu je delavnica namenjena in kaj potrebujete?

Vaje so preproste in varne, zato je delavnica primerna za vse generacije, mlajše in starejše  – mlade po srcu, popolne začetnike in tiste z nekaj izkušnjami. Za udeležbo pa potrebujete le udobna oblačila, pisalo, pisalni blok in nekaj dobre volje.

Srce velja v tradicionalni kitajski medicini za kralja organov. Čustvo srca je veselje.

Veselim se druženja z vami, Vaš Andrej