To bo izjemen dan, ko boste naredili nekaj dobrega zase.
Hitro ga označite na koledarju in se nam pridružite!

VSEBINA DELAVNICE: Medicinski Qigong / Mikrokozmična orbita / Kvantna sinhronizacija

TERMIN: 16. marec 2019, Zveza prijateljev mladine Maribor, od 9. do 15. ure (kosilo od 12. do 13. ure).

CENA: 50 EUR / udeleženca.

PRIJAVE: po telefonu 041 654 795 (Andrej) ali e-mailu: andrej@chi-trening.si

Zakaj se morate udeležiti?

Težave s sklepi, prebavo, bolečine, utrujenost, stres, nespečnost, odvisnosti, nemirnost, splošno slabo počutje so le nekatere bolezenske tegobe, s katerimi se danes srečujemo navsakem koraku. Vzroki so različni, vsem pa je skupno, da nastanejo kot posledica porušenega ravnovesja v telesu.

Ali veste, da smo s pravilnim pristopom večino takšnih težav sposobni odpraviti sami?

Kaj boste pridobili na delavnici?

Na enodnevni delavnici Či treninga boste spoznali nekaj preprostih vaj in metod za raztezanje, stabilizacijo telesa in sproščanje. Naučili se boste vzpostaviti pretočnost v meridianih, izboljšati delovanje notranjih organov in umiriti um. Seznanili se boste tudi z osnovami kvantnega zdravljenja, vse s ciljem vrniti naše telo in um v čim bolj naravno harmonično stanje, pridobiti dobro počutje in zdravje.

Kdo bo delavnico vodil?

Delavnico bo vodil mojster veščin tradicionalne kitajske medicine Andrej Kohn. Andrej ima za sabo več kot 15 let intenzivne vadbe in izobraževanj pri številnih svetovnih mojstrih. Je ustanovitelj in vodja programa vadbe Či trening. Program, ki vsebuje vaje različnih vzhodnjaški veščin (Tao Yin, Yiquan, Qigong), ki jih je Andrej zaokrožil v celoto primerno za vsakogar.

Komu je delavnica namenjena in kaj potrebujete?

Vaje so preproste in varne, zato je delavnica primerna za vse generacije, mlajše in starejše  – mlade po srcu, popolne začetnike in tiste z nekaj izkušnjami. Za udeležbo pa potrebujete le udobna oblačila, pisalo, pisalni blok in nekaj dobre volje.

Pomladanska delavnica

Veselim se druženja z vami, Vaš Andrej