Okrepimo svoj življenjski potencial s pomočjo modrosti znanja in prakse medicinskega qigonga. Vadba  poteka  na čudovitem Pohorju, v neokrnjeni  naravi, obdani z idiličnimi gozdovi na 1000 m nadmorske višine.

VSEBINA DELAVNICE: Medicinski Qigong / Meditacija / Solsticij / Sproščujoči sprehodi v naravi

TERMIN: od petka 11.10. od 17h, do nedelje 13.10.2019 do 13h, Klub prijateljev narave (Duhovni center Smolnik), Smolnik 38, Ruše

Več o lokaciji: www.kpn-smolnik.si

Opis poti in zemljevid: http://www.kpn-smolnik.si/page/kontakt+zemljevid

CENA: program delavnice 130 EUR + nočitve in prehrana 70 EUR (2 nočitvi + vegeterijanska hrana) = SKUPAJ 200 EUR

Za zgodnje prijave do 23.09.2019 je cena 200 EUR, za kasnejše prijave pa 220 EUR. Cena zajema izobraževanje, nočitev in prehrano.

PRIJAVE: obvezne predhodne prijave po telefonu 041 654 795 (Andrej) ali e-mailu: andrej@chi-trening.si

Medicinski Qigong z Andrejem

Zakaj se morate udeležiti?

Težave s sklepi, prebavo, bolečine, utrujenost, stres, nespečnost, odvisnosti, nemirnost, splošno slabo počutje so le nekatere bolezenske tegobe, s katerimi se danes srečujemo navsakem koraku. Vzroki so različni, vsem pa je skupno, da nastanejo kot posledica porušenega ravnovesja v telesu.

Qigong nas uči, da potrpežljive in vztrajne sčasoma zagotovo čaka nagrada

v obliki boljšega počutja in izboljšanega splošnega zdravja.

Kaj boste pridobili na vikend delavnici?

S kombinacijo pravilne telesne drže,  posebnega dihanja, usklajenega tekočega gibanja in centrirane moči koncentracije omogočimo vitalni energiji či, da ta učinkovito teče skozi kompleksen energijski sistem človeškega telesa. 

Prebujanje tega skrivnostnega in zanimivega notranjega procesa pripomore k izboljšanju zdravja, krepi imunski sistem, zmanjšuje stres.

  • Reshenfa – Vaje ogrevanja
  • Zhangong – Vaje stoje (Drža telesa)
  • Lianqifa – Obnavljanje in krepitev Chi-ja
  • Bu – Osnovni stavi
  • Yi – Moč predstave
  • Vaje 12 osnovnih meridianov
  • Vaje 6 organov
  • Vaje 6 zdravilnih zvokov
  • Meditacija

Kdo bo delavnico vodil?

Delavnico bo vodil mojster veščin tradicionalne kitajske medicine Andrej Kohn. Andrej ima za sabo več kot 15 let intenzivne vadbe in izobraževanj pri številnih svetovnih mojstrih. Je ustanovitelj in vodja programa vadbe Či trening. Program, ki vsebuje vaje različnih vzhodnjaški veščin (Tao Yin, Yiquan, Qigong), ki jih je Andrej zaokrožil v celoto primerno za vsakogar.

Komu je delavnica namenjena in kaj potrebujete?

Vaje so preproste in varne, zato je delavnica primerna za vse generacije, mlajše in starejše  – mlade po srcu, popolne začetnike in tiste z nekaj izkušnjami. Priporočljiva so primerna oblačila in obutev za izvajanje dejavnosti v naravi in v notranjem prostoru. Za kulinarične užitke bo poskrbljeno, hrana je vegetarijanska.

Veselim se druženja z vami, Vaš Andrej

Medicinski Qigong
Razgled Smolnik
Smolnik iz zraka