Kvantne terapije

Kvantna terapija (kvantna sinhronizacija / kvantno zdravljenje) je metoda, ki jo je utemeljil Američan Frank Kinslow, zdravnik kiropraktik, avtor svetovnih uspešnic Skrivnost trenutne ozdravitve in Kvantno življenje. Odkril jo je, ko je sam hudo zbolel. Nekega dne nenadoma sredi teme in depresije se mu je svet zaustavil, pri čemer je doživel nepomičnost čiste zavesti, najgloblji možen počitek, ki mu je ozdravil dušo, ga osvobodil trpljenja ter ga kmalu privedel nazaj do harmonije in zdravja.

Kaj pomeni kvantna terapija / sinhronizacija / zdravljenje?

Gre za hiter, preprost postopek, ki prebuja globljo notranjo zavest, kot dodatni učinek pa tudi zdravi. Kvantna sinhronizacija je metoda zelo hitrega zdravljenja, ki vzpodbudi avtonomni živčni sistem telesa k ustvarjanju pogojev, pod katerimi se lahko zgodi globoka ozdravitev. To lahkotna metoda je lahko uporabljiva in jo zato lahko izvaja vsak.

Zdravljenje v globokem počitku:

Čiste zavesti ne moremo doseči, ker jo že imamo. Je del naše narave. Naša naloga je, da le prepoznavamo našo sijočo bit v vsakem trenutku bivanja. V stanju čiste zavesti smo v popolnem redu, povezani s svojo popolnostjo in ta se lahko razvije ter razširi v naše življenje. In kvantno zdravljenje je priložnost za to.

Stanja lahkotnosti čiste zavesti ni moč doživeti samo med meditacijo, temveč tudi med vsako drugo aktivnostjo ali celo sredi hektičnega dogodka. Oboje je lahko povezano: stanje globokega miru in dinamične aktivnosti, ki delujeta istočasno.

»Pri kvantnem zdravljenju vedno več stvari integriraš v svoje biopolje. To pomeni, da lahko preko svoje zavesti spremeniš informacijo o bolezni, ki se že kaže na energijski ravni, ne pa še na fizični. Fizično telo se bo tudi začelo spreminjati. Boljšega stroja kot smo mi, ga ni.«

Kvantna terapija je uspešna pri obvladovanju:

– psihosomatskih težav, čustvenih težav in travm,

– pri fizičnih težavah, kot so bolečine v sklepih, v grlu in ušesih, kronične bolečine v hrbtu, pekoč občutek v mehurju, težko dihanje, zaprtje, prebavne motnje idr.

Je čisto naraven način, ki pospešuje samoobvladovanje in duhovno rast. Deluje tudi na daljavo, saj je čista zavest povsod.

Komu je namenjena?

Metoda kvantne terapije je namenjena vsakomur, ki želi razumeti učni proces ustvarjanja zdravja in harmonije duha in telesa, kar je osnova za delavnice kvantne terapije.

Kvantna terapija ali sinhronizacija je namenjena bodisi:

– lastnemu zdravljenju kot samopomoč ali

– zdravljenju od izvajalca sinhronizacije k prejemniku.

Na skupinskih delavnicah se boste naučili, kako z izvajanjem kvantne terapije ublažite fizično neskladje, nestabilne odnose, tudi finančne težave, ustvarite popolne odnose, vplivate na stres iz okolja in komunicirate s svojim srcem.

»S pristopom kvantnega zdravljenja dovolimo, da se s pretokom svojih misli ponovno potopimo v globoko tišino, mir, veselje in brezpogojno ljubezen. Ko se dotaknemo tega stanja popolnosti, bo ta popolnost postopoma vstopala v vaše življenje in življenje drugih.«

Poskusite in se prepričajte o moči kvantnega zdravljenja!

Vtisi mojih tečajnikov

Vaje so mi predstavljale izziv, a sem jih zmogla. Razgiba, razteza in okrepi se celo telo. Všeč mi je, ker za vaje ne potrebujem športnih pripomočkov in jih lahko izvajam kjer koli in kadar koli brez posebnih priprav.

Preberi vse >>

Ko razmišljam, kaj sem v tem obdobju pridobila z vadbo qigonga, sem presenečena. Zelo veliko. V meni so ve ves čas dogajale spremembe, ki se jih sploh nisem zavedala.

Preberi vse >>

Vem, kaj pomeni biti napol mrtev. Ta spomin živi v meni in me uči, česa naj ne delam, da se ne bom uničila. Mislila sem, da vem, kaj pomeni biti živ, pa mi je Andrej s qigongom pokazal, da nimam pojma o živosti te čudovite školjke, ki mi je dana za plovbo po življenju.

Preberi vse >>

Ko enkrat začneš z vadbo qigonga, je ne izpustiš več. Qigong je kot tvoj najboljši prijatelj, zmeraj ti nudi zanesljivo in trdno oporo. Kolikor vlagaš v svojo zvezo s qigongom, toliko bolj se ti obrestuje. Qigong te izziva in zasvoji na eni strani s svojo globino in učinkovitostjo ter na drugo strani s svojo preprostostjo in nežnostjo.

Preberi vse >>

Tako preprosto, da človek sploh ne more verjeti, da deluje. Prepuščanje preprostemu gibu, ki je nežen, v človeku ustvarja mir, poveča pretok energije in odira pot do lastnega zavedanja. V tem norem zunanjem svetu pozabljamo živeti dobro in radostno.

Preberi vse >>

Kontaktirajte me

Ali ste pripravljeni stopiti na naravno pot do zdravja, ki izžareva dobro počutje, vitalnost in notranji mir? Se želite sprostiti skozi trening gibanja, meditacije in umetnosti zdravljenja?

Ste na vprašanja odgovorili pritrdilno?