Team building /
coaching

Če potrebujete pomoč pri lajšanju kakršnih koli kroničnih zdravstvenih težav, reševanju izzivov v medosebnih odnosih, težav pri komunikaciji ali premagovanju drugih preprek, bomo skozi trening pomagali preusmeriti vaša prepričanja, da boste svoje izzive ali težave obravnavali kot priložnosti za učenje in rast.

Ta razsvetljen način gledanja na stvari bo znatno izboljšal kakovost vaših življenj in vam pomagal, da se naučite, kako biti pretočen in zadovoljen.

Kaj vam omogočam?

Omogočil vam bo doseganje vrhunske uspešnosti na mnogih področjih življenja: aktiviranje samozdravljenja, izboljšanje telesnih zmogljivosti pri raznih športih ali borilnih veščinah in na drugi strani uspešnejše poslovne komunikacije ter vodstvene sposobnosti.

Drugi učinki Qigong Coaching-a vključujejo:

  • Omogočanje visoke zmogljivosti;
  • Razvijanje spontanosti in ustvarjalnosti;
  • Odpravljanje strahu in lastnih omejujočih prepričanj;
  • Odstranjevanje blokad;
  • Osredotočanje pozornosti: “Energija teče v smeri, kamor namenjamo pozornost.”;
  • Izboljšanje odnosa s spreminjanjem prepričanj: “Doživljate, v kar verjamete.”;
  • Manifestiranje sanj, ki bodo postale vaša materialna izkušnja obilja.

Vpliv stresa na delovnem mestu je povezan z absentizmom, z zmanjšano produktivnostjo in višjimi stroški za delodajalca. Če ste se odločili za spremembe na tem področju, pri čemer bi zaposlene razbremenili stresa, povečali njihovo ravnovesje, zmogljivost in moč, imamo izjemno priložnost za vas in vaše zaposlene!

Nudimo raznolikost vadbenih programov Qigong in drugih veščin ter lahko prilagodimo program, ki ustreza potrebam vašega podjetju in ciljnim skupinam.

Koristi Qigonga vključujejo:

  • zmanjšan stres in tesnobo,
  • izboljšano kakovost spanca,
  • okrepljen imunski sistem.

“Čas, porabljen za trening Qigonga, je naložba za bolj osredotočene in ustvarjalne zaposlene, pomaga pri obvladovanju stresa, naredi interakcije s sodelavci bolj učinkovite in omogoča energijo za bolj učinkovito delo in več produktivnih ur.”

Qigong je veščina, ki se lahko začne prakticirati v vseh starostnih obdobjih in lahko pomagajo preprečiti učinke službenega dela, ki velikokrat povzroča tveganja za nastanek mnogih okvar in bolezni.

Gre za nežno vadbo z globokim učinkom, ki jo lahko vadite kjerkoli, kadarkoli in pri tem ne potrebujete športnih oblačil ali športne opreme.

Vtisi mojih tečajnikov

Vaje so mi predstavljale izziv, a sem jih zmogla. Razgiba, razteza in okrepi se celo telo. Všeč mi je, ker za vaje ne potrebujem športnih pripomočkov in jih lahko izvajam kjer koli in kadar koli brez posebnih priprav.

Preberi vse >>

Ko razmišljam, kaj sem v tem obdobju pridobila z vadbo qigonga, sem presenečena. Zelo veliko. V meni so ve ves čas dogajale spremembe, ki se jih sploh nisem zavedala.

Preberi vse >>

Vem, kaj pomeni biti napol mrtev. Ta spomin živi v meni in me uči, česa naj ne delam, da se ne bom uničila. Mislila sem, da vem, kaj pomeni biti živ, pa mi je Andrej s qigongom pokazal, da nimam pojma o živosti te čudovite školjke, ki mi je dana za plovbo po življenju.

Preberi vse >>

Ko enkrat začneš z vadbo qigonga, je ne izpustiš več. Qigong je kot tvoj najboljši prijatelj, zmeraj ti nudi zanesljivo in trdno oporo. Kolikor vlagaš v svojo zvezo s qigongom, toliko bolj se ti obrestuje. Qigong te izziva in zasvoji na eni strani s svojo globino in učinkovitostjo ter na drugo strani s svojo preprostostjo in nežnostjo.

Preberi vse >>

Tako preprosto, da človek sploh ne more verjeti, da deluje. Prepuščanje preprostemu gibu, ki je nežen, v človeku ustvarja mir, poveča pretok energije in odira pot do lastnega zavedanja. V tem norem zunanjem svetu pozabljamo živeti dobro in radostno.

Preberi vse >>

Kontaktirajte me

Ali ste pripravljeni stopiti na naravno pot do zdravja, ki izžareva dobro počutje, vitalnost in notranji mir? Se želite sprostiti skozi trening gibanja, meditacije in umetnosti zdravljenja?

Ste na vprašanja odgovorili pritrdilno?