Pridruži se na vadbi

Poti, kako v življenju povezati telo in duha, je mnogo. Skozi čas so modreci in mojstri razvili veliko sistemov in načinov z namenom, kako se v življenju boljše počutiti, biti zdrav in iskati višje resnice v življenju.

In še naše sporočilo: z redno vadbo Či trening, iskrenim odnosom do sebe, svojega telesa in okolice ter seveda nekaj vztrajnosti, lahko dosežete rezultate, ki si jih niste niti predstavljali!

Dravograd

Yiquan: vsak ponedeljek: 18.30 – 19.30
Medicinski Qigong: vsak ponedeljek: 19.30 – 20.30

Dvorec Bukovje
Bukovje 13
2370 Dravograd

Maribor

Medicinski Qigong: vsak torek: 19.00 – 20.00
Yiquan: vsak torek: 20.00 – 21.00

Zveza prijateljev mladine
Razlagova  16 (Učilnica 2-3)
2000 Maribor

Vtisi mojih tečajnikov

Vaje so mi predstavljale izziv, a sem jih zmogla. Razgiba, razteza in okrepi se celo telo. Všeč mi je, ker za vaje ne potrebujem športnih pripomočkov in jih lahko izvajam kjer koli in kadar koli brez posebnih priprav.

Preberi vse >>

Alenka C.

Ko razmišljam, kaj sem v tem obdobju pridobila z vadbo qigonga, sem presenečena. Zelo veliko. V meni so ve ves čas dogajale spremembe, ki se jih sploh nisem zavedala.

Preberi vse >>

Darinka

Vem, kaj pomeni biti napol mrtev. Ta spomin živi v meni in me uči, česa naj ne delam, da se ne bom uničila. Mislila sem, da vem, kaj pomeni biti živ, pa mi je Andrej s qigongom pokazal, da nimam pojma o živosti te čudovite školjke, ki mi je dana za plovbo po življenju.

Preberi vse >>

Jana

Ko enkrat začneš z vadbo qigonga, je ne izpustiš več. Qigong je kot tvoj najboljši prijatelj, zmeraj ti nudi zanesljivo in trdno oporo. Kolikor vlagaš v svojo zvezo s qigongom, toliko bolj se ti obrestuje. Qigong te izziva in zasvoji na eni strani s svojo globino in učinkovitostjo ter na drugo strani s svojo preprostostjo in nežnostjo.

Preberi vse >>

Maja

Tako preprosto, da človek sploh ne more verjeti, da deluje. Prepuščanje preprostemu gibu, ki je nežen, v človeku ustvarja mir, poveča pretok energije in odira pot do lastnega zavedanja. V tem norem zunanjem svetu pozabljamo živeti dobro in radostno.

Preberi vse >>

Marjeta

Kontaktirajte me

Ali ste pripravljeni stopiti na pot naravne poti, ki izžareva zdravje in dobro počutje. Se želite sprostiti skozi trening gibanja, meditacije in umetnosti zdravljenja?

Ste na vprašanja odgovorili pritrdilno?